Vill du sjunga med oss?

Du är varmt välkommen att komma till ett rep och prova sjunga med oss!

Vi har inget inträdesprov till kören men vi vill att du kontaktar Tobias innan du kommer: tfn:073 - 960 75 92 eller mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Vi repeterar varje onsdag 19:30 - 21:00 med en kort paus i mitten för info & frukt mm.

(Kom gärna redan 18:30 då vi firar mässa och sen fikar efteråt.)

Vi håller våra repititioner i körens ”hemkyrka” Ljusets kyrka i Hallunda i södra Stockholm.

Körens sättning är sopran, alt och tenor (killar). Tidigare körvana är ett plus men absolut inget måste. Kören jobbar med noter/texter på repetitionerna men strävar efter att alltid sjunga upp helt utan noter. Vi sjunger både i form av konserter (i enstaka fall med solist), gudstjänster och mässor.

Sångglädje och att vi har roligt när vi sjunger är körens ledord och det viktigaste värdet i kören! Vi sjunger både traditionell svensk gospel såväl som kända poplåtar och visa. Vi vill ha en bred repertoar på både engelska och svenska! Vi har t.ex sjungit klassiker som ”Amazing Grace”, ”Joy to the world"

Nån gång per år får vi besök av olika workshop/körledare som fyller kören med ny energi och nya impulser. Maria Nordenback, gospellegend i Sverige kommer besöka kören ht 2013!

Vi åker också minst 1 ggn/per år på körläger. Nåt som stärker körens sociala gemenskap väldigt mycket!

Botkyrka gospel är en av Botkyrka församlings verksamheter. Vi har ingen medlemsavgift till kören men våra framtida läger finansieras till en del av körmedlemmen själv. Som sagt, varmt välkommen att prova sjunga i Botkyrka gospel!

Kontakta Tobias om du vill börja i kören eller har frågor! (Inga intagningsprov)

Reptid: varje onsdag 19:30 - 21:00 i Ljusets Kyrka, Tomtbergavägen 16, Hallunda. (T-Hallunda)